Okulumuz Hakkında

Şehit Erdoğan Gökbulak Anaokulu
KALE MAH. KALE 1.2 SK. KALE ŞEHIT ERDOĞAN GOKBULAK ANAOKULU BLOK NO: 4 AHLAT / BİTLİS
0434 412 74 05
0434 412 74 05
https://kalesehiterdogangokbulakao.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

36-66 aylık çocuklarımızın fiziksel, duygusal, sosyal, zihinsel gelişmelerine destek olmak; yaparak, yaşayarak öğrenmeleri için ortamlar sağlamak; onlara sevgi, saygı işbirliği, sorumluluk alabilen, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak; Atatürk’e bağlı, vatanını bayrağını seven, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve ahlaki değerlere bağlı, öz güveni tam, çevresi ile iletişim kurabilen; dürüst, ilkeli, hür düşünceli, hak ve sorumluluklarının farkında, saygılı ve kültür zenginliğimiz içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimde; çocuklarımızın küreselleşen dünyanın yaratıcı, yenilikçi, erdemli bireyleri olarak yetişmeleri; anne babaları da bu eğitimin sürekli bir parçası kılmak ve çocuklarının eğitimlerine yardımcı olmaları için ekip ruhuyla, enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :7
Öğrenci :138
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah Grubu  Ders Başlama Saati 07:00  Ders Bitiş Saati 12:00 Öğle Grubu  Ders Başlama Saati 12:00  Ders Bitiş Saati 17:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Okulumuzda merkezi kalorifer sistemi bulunmaktadır.

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Ahlat İlçe Merkezinde Olup, Bitlis Merkeze 65 Km Uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ahlat İlçe merkez nüfusu 20,000dir. İlçemizde bulunan çok sayıda tarihi eser ve kümbetlerle, bir açık hava müzesini andırır. Van Gölü kıyısında bulunan ilçemiz coğrafi özellikleri açısından da görülmeye ve gezilmeye değerdir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları